28 okt - There's no way I will

Allmänt  /  4  Kommentarer
Idag var den lilla riktigt sjuk... Jag fick panik för VM och VD bara stack. Så jag fick lite panik och i brist på mamma så ringde jag Robin. Grejen var att vi gav henne medicin för febern och hostan och allt. Och föräldrarna sa att hon skulle gå på hennes music together som vanligt och allt. Men från och med när pappan lämnade husen blev hon bara värmare och värmare. Det var hemskt. jag satt med henne i soffan och praktiskt taget kände hur hennes feber ökade. Men sen efter ett tag gick den ner igen. (medicinen som verkade) Jag ringde mamman (som var hos doktorn) så gick vi alla dit. Men det var så mycket folk och VM som var så dålig ville inte vänta. Och L var ju faktiskt inte så varm (nehe!!) 
Så VM åkte han och sov och jag tog Z till skolan och var med L som itne var sig själv. Jag frågade ytterligare en gång ifall vi skulle gå på musiken, och det skulle vi. För hon hostade ju inte (men hade lite feber)
Men hon klarade sig bra. Men nu ikväll låg hon jättefebrig på soffan och bara yrade. Hemskt. Imorgon blir det doktorn!

Annars har det varit en bra dag. Jag själv har känt mig liiite hängig. Men jag ska fasen inte bli sjuk! För snart är det helg :) Och det ser jag verkligen fram emot (tack vare mina hjältar) trots att jag jobbar på lördag. Men som sagt... Jag kan inte säga nej när det gäller en begravning.

Och min utklädnad till halloween kommer vara rätt tråkig, för jag gick verklgien inte in för det. Och för att jag skutar kl 19 imorgon och börjar kl 8-9 någon gång dagen efter. Så jag kommer inte vara där så länge. Men jag ska ta med mig kamera så det blir lite roliga bilder.





Ibland får jag tänka stå ut, du bor 10 minuter från NY

27 okt - I want to hold your hand.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Jaha ännu en dag i staterna. Vad sjutton ska jag skriva?

Det gick bra i stort sett hela dagen. Mamman var hemma men gömde sig lite, tack och lov för det. Den minsta har blivit dålig också... Det kom krypande nu på kvällen. 
Vi har varit på Target också, det liknar typ ica maxi eller Coop forum. Man kan köpa allt där inne. Och Z hände med oss och hon vet att man kan köpa allt. Och tydligen få allt med. Sen slutade det med att hon fick en stor uppstoppad pumpa, men när vi kom fram till kassan vägrade hon släppa taget om den och scanna den. Fy sjutton, jag höll på att få ett utbrott. Och tillslut scannade vi den. Och då blev hon skitsur. Jättesur! Oh.... jag blev så arg. Och hon vägrade att säga tack.
Annars idag har vi haft playdate med en kompis, hoppat i hoppborgen, sett en fet regnbåge över NY skyline (jag sprang för att hämta kameran, men den var tom på batteri) och jaa inte så mycket mer.

Mamman lagade en supergod middag ikväll, klyftpotatis, grönsaker och stora köttbitar. Jättegott. Men vart fasen är såsen!? Alltså hela tiden... Ingen sås. Jag vet inte hur jag ska klara mig. 

Jag har blivit stoppad 3 gånger idag på vägen till och från skolan. Och folk har frågat mig om vägen... Varför mig? Jag blir så generad när jag inte vet vart dom ska heller. 
Och Ja, jag har blivit tagen för barnens mamma. En gång. Fast då var bara L med och jag sa snabbt att jag var deras au pair... Shit det fick mig att känna mig gammal.


Här är våran koja som vi byggde här om kvällen. Eller mitt hus, Z tyckte att jag kunde flytta in där. För det var sååå mysigt.



såå som sagt så ska jag jobba på lördag och det är trist. Eftersom maskeraden som vi ska gå på är tydligen på fredagen... Så jag vet inte hur jag ska göra. Eller vad jag ska ha på mig.
Det är trist.

Och sen mamma! Jag har en fråga, har jag alltid varit lättskrämd, mörkrädd och sådär?
Ha det så bra :) 




26 okt - Why is it always the ones that we love are the ones that will never come home?

Allmänt  /  5  Kommentarer
Idag har det varit en sämre dag. Med en värdmamma hemma så går det sällan bra. Man duger liksom inte... Och mamman tänker inte riktigt alltid. Så den lilla rutinen vi har fått in förstördes lite idag... Men men, det blir nog bättre imorgon.

Jag kom precis in från en promenad, måste köpa ett par träningsskor snaaart. Och ett par converse, en höstjacka och kostym tills på lördag! Hur ska jag hinna? jag jobbar dessutom hela veckan. till och med på lördag :( men kunde inte riktigt säga nej till det eftersom dom ska på begravning...
Tips på Halloween utklädnad?

Och nu är det såhär att den 11-17 november så ska jag vara ledig. Familjen ska till Florida och gå på disney world. Jag hade så gärna velat var med! Men dom fick tag på en stuga med 6 bäddar (dom är 6 utan mig) och den är rätt liten. Så jag fick hänga med om jag ville. Men jag kände att dom inte riktigt ville eftersom det redan var så trångt. Och jag vet inte riktigt om jag hade orkat det heller...
Och sen ska jag vara ledig vecka 8 i februari med. Och då skulle mormor bjuda på någon resa. Eller något. Och jag var inte riktigt inkluderad där.
Så jag är ledig då! Kom och hälsa på eller så kommer jag och hälsar på :D

Jag har numera också kollat på de två första avsnitten av GLEE. Jag älskar GLEE. Säg vad ni vill om det, att det är tjejigt, konstigt, för mycket musik och drama. Vad som. Men jag gillar det. 
Jag håller på att ladda upp bilder från konserten med. Så ni ska få se någon här med.
Och jag har drömt så mycket konstiga drömmar på senare tiden! 
Massa konstiga saker. Typ att jag bodde granne med Emily och massa runt det. Att Promoe flyttade till värnamo och bodde granne med Arne. Och dom blev bästa vänner (eftersom arne var så snäll och tog hand  om  promoe, finns rätt mycket att lära sig i värnamo :P) och dom åt falafel hela tiden. Och klagade på hur dåligt USA var. Och sen kom jag hem och skulle passa Promoes barn som hetter Hugo och Leia. Men Promoes exfru ville inte det. Jättekonstigt.

på tal om annat så hade vi 22 grader varmt idag. Igår var det 20. Hur hade ni det där hemma nu igen? :P Haha

Hur som helst här är lite bilder från konserten.








Kolla in fler av bilderna på facebook :) Nu ska jag kolla på Glee istället.


25 okt - Birds flying high, you know how I feel.

Allmänt  /  2  Kommentarer
MUSE var bra igår. Jag älskar mina vänner Matthew, Dominic och Christopher för all bra musik dom gör. Och att dom är sjukt bra på scenen... Alltså, jag hade sittplatser och det är jag inte så nöjd med. För jag vill vara där nere och hoppa. Vara riktigt lycklig. Men det struntade jag i och hoppade och skrek som en galning ändå.
Showen går inte på något sett jämföra med Wembley, för det är inte samma sak. Men den var ganska lik konserten dom hade på Hovet. Lite större bara... Det var tydligen ca 17 000 personer där inne nu.
Och det positiva med att ha sittplatser är ju att man ser en helhet mer. Och det var fiiint. Jag fick till några bra bilder. Men det krånglar med att lägga över dom från kameran till datorn... Så det får bli imorgon eller något.

Idag har mina barn varit sjukt duktiga. Och glada. Så det har varit en bra dag, trots att jag jobbade ganska länge. men imorgon ska jag inte börja förrens kl 08.30, det blir sköönt.
Jag har kommit på att jag har skrivit mycket negativt om mina upplevelser här. Och det är självklart att jag gör det. Det är ju det jag behöver ha ut från mig... Men det händer mycket bra saker här med. Barnen är faktiskt snälla och föräldrarna med. Ibland är det riktigt bra. Och nu när jag börjar lära känna barnen och vet hur dom är, vet vad dom skrattar åt och tycker är roligt.
Idag har Z haft världens tålamod med L och då blir jag lycklig. Och när Z berättar massa saker och jag svarar "NO WAY" Och hon svarar alltid "Yes way" eller när hon säger "you're kidding". eller när jag frågar L om jag får äta henne till middag och hon svarar "jaaa" Jättelyckligt. Eller så brukar hon vilja äta upp sin syster istället. Eller när vi leker monster. eller kurragömma. L lägger något över huvudet och tror att hon är borta.... Ja massa saker!
Det är bara alldeles för lätt att se dom dåliga sakerna före dem bra.

Men som sagt, jag gillar inte vara ensam. Och det blir man alldeles för ofta här... tyvärr. Men jag klarar mig alltid antar jag.

Jag råkade köpa en till MUSE tröja. Och en poster.
Här är min kollektion av MUSE tröjor. Inte helt fel. Den ljusgråa är nyast :)





24 okt - We will be victorious

Allmänt  /  5  Kommentarer
Idag var det ett år sen jag såg MUSE för första gången. Idag ska jag se dom för tredje... Sjukt! 
Det ska bli riktigt kul! Jag ska dock gå med en tjej från colombia, och hon är jättesnäll och så. Men inte jättebra på engelska och hon vet inte riktigt hur hon ska ta sig hem efter konserten. Jag vet hur jag ska ta mig hem. Jag behöver bara sätta mig på PATH tåget och byta en gång... Men hon ville kanske sova här. Och det hade ju gått bra, men jag ska upp tidigt och jobba på måndag. Och föräldrarna vill inte ha någon gäst som sova här på jobb dagar och så... Så jag får försöka skicka iväg ett fint sms till henne... Men usch vad dåligt samvete jag får.

Igår var jag i Brooklyn hos Nathalie. Vi åt tacos och hade det trevligt. Jag var sjukt trött bara. Men idag har jag sovit ut... Så himla skönt.
Det här gänget som jag har fått äran att hänga med är verkligen jättetrevliga! Så om jag får spendera mina helger med dom så kommer jag bara få det bättre och bättre tror jag. Det enda som är synd är att dom inte bor närmre. För jag hade gärna hängt med dom på veckorna med... Men man kan väl inte få allt :P 

Nu har jag varit här hos familjen i två veckor. Det har gått riktigt snabbt! Veckorna är väl lite halvbra eftersom det känns som man jobbar, sover, jobbar, sover. Men det kunde väl varit värre. 
Jag känner mig alltid sjukt lost så fort jag ska ta mig någonstans. Det känns so matt alla ser att där går tjejen från Sverige som har noll koll. Det känns som jag inte passar in riktigt. Jag kan gå runt och fundera om folk liksom ser att man är utländsk eller så... 
Meeen det sjukt konstiga är att jag alltid blir stoppad! Alltid. Folk kommer fram och frågar om vägen till olika ställen, undrar var dom är, undrar vilket tåg det här är osv. Alltid. Varje gång jag har varit ute själv så har folk frågat mig om vägen och sådär. Jag vet inte om det är slumpen eller så kanske jag inte ser ut som en alien trots allt! 

Jag fick ett långt och fint mail av min mamma idag med. Så himla söt är hon. Det värmer när man får mail och kommentarer av folk. För jag saknar min familj och mina vänner. Jag saknar lilla landet lagom. Men jag har inte hemlängtan. Jag bara saknar. Och jag tycker att det är jobbigt att inte kunna svara på allt med. Man hinner liksom inte. Men det betyder inte att jag inte uppskattar det.

Nu måste jag äta frukost. Vet inte om jag ska gå ner till familjen och se vad dom har för sig. 
Man hör när dom är hemma... Dom har massa buller och bång för sig. Och det är ofta, väldigt ofta barnen gråter med sina föräldrar med. Så det får mig att känna mig lite bättre. Ibland skriker dom värre än när jag är med dom... 

Men ha det så bra, det ska jag iaf när jag ska se MUSE ikväll. Aaaaah!!!!


Sophie, Madde och Nathalie.


(och dom här två bilderna snodde jag från Nathalie)


Denna är från i fredags.

23 okt - Music is the reason why I know time still exists

Allmänt  /  3  Kommentarer
Tack så mycket för kvällen igår! Jag hade verkligen sjukt roligt. 
Nu ska jag iväg på au pair möte. Tänkte göra ett längre inlägg senare.

Men jag lever iaf! Och jag ska hem till Nathalie ikväll och imorgon ska jag se MUSE! Det blir inte bättre.



Jag och Nathalie igår

Say goodnight and go.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Nu har jag jobbar färdigt, klockan är 11.40 här. Imorgon börjar jag kl 7... Så det är dags att knyta sig.
Men först måste jag lägga upp veckans Pao ord!



tack pauline.
Godnatt.

21 okt - Follow through

Allmänt  /  3  Kommentarer
Godmorgon världen! 
Idag när jag vaknade upp låg jag på tvären av sängen. Alltså på brädden. Så när jag vaknade blev jag halt förvirrad och fattade inte var jag var. Sätter mig upp och tror att jag har försovit mig till något... Men en hundradels sekund senare så fattar jag, lägger mig rätt och somnar om.
Jag har sovit ganska dåligt inatt, har fått en jobbig hosta.
Sen när jag vaknade upp idag så var jag också lite ledsen, jag har verkligen ingen kompis nära här. Jag känner mig rätt ensam. Och det är lite jobbigt. 
Nu i helgen så är det au pair möte, så då ska jag träffa dom som bo i närheten. Och det är mest tyskar och mexikanare typ. Det är en tjej från mexiko jag ska gå på konserten med på söndag. 
och sen förhoppningsvis så ska jag med Nathalie och hennes gäng och bowla på fredag. Så jag har lite att göra trots allt i helgen. Men typ som idag är jag ledig på förmiddagen och fram till kanske kl 16 (vet inte riktigt) Då hade det varit kul att kunna döda lite tid med någon.




















On my own, pretending he's beside me.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Jag är nu hemkommen från central park. Det var sjukt fint där! Och lugnt. Och stort! Jag gick i en halvtimma i snabb takt (kan inte gå långsamt när jag är själv) och jag gick inte ens igenom hela parken. Den är typ större än hela värnamo. typ.. Det var faktiskt lite läskigt att gå där när det var mörkt, jag fick lite flashbacks från Ensam hemma i New York filmen.
Mycket folk var det på stan också, jag som hade tänkt gå in på H&M och se ifall de hade några snygga jackor. Måste hitta någonstans där dom säljer billiga skor med. Men jag pallade inte innan Central Park, då var det så sjukt mycket folk överallt. (nehe jag är i NY) Och efter var jag så kissenödig så jag höll på och dö.

Jag tog tiden idag med. Från stationen i Hoboken till 33rd St i NYC så tar det 14 minuter. Det är inte alls farligt! Jag har sån tur som bor i Hoboken med för PATH tågen som går där. Och in till NY går dygnet runt. Om man bor någon annan stans i New Jersey men ändå rätt nära manhattan och missar sista tunnelbanan hem får vänta till kl 05-06 då dom börjar gå igen. 

Idag var jag bara med barnen kl 07.30 - 16.00 kändes som ingenting! Fick börja senare med (fast det fick jag förståss inte veta förrens jag redan hade gått upp kl 05.30.) Men mamman sover tydligen rätt ofta med barnen i sin säng. Och det är en så himla dum idé! För när hon går upp kl 5 så vaknar ju dom förståss med. Och dom här barnen behöver verkligen sin sömn. Dom går sällan och lägger sig före kl 22 heller... Så idag hade barnen vaknat när mamman gick upp och det blev massa krångel... Ibland hittar jag barnen i samma säng eller i varandras säng med. Vet inte alls vilka kvällsrutiner familjen har (om dom ens har några) Men det är upp till dom. Om dom tycker att det funkar så.

Imorgon tar jag sovmorgon! Sen ska jag försöka fixa mitt social security number... Vet inte ens vart man ska gå för att få det. Men det tar jag imorgon.
Och nu tar vi en film. Det tycker jag att jag förtjänar (och för att jag har kollat på sista vänner avsnittet... Så himla sorgligt!) Sen har jag dessutom gått konstant i högt tempo i två timmar. Jag gick nämligen från 33rd St till central park som börjar på 59th St. Jag orkade inte ta tunnelbanan och jag hade inget bättre för mig heller.


När jag gick runt idag önskade jag att jag hade en riktigt bra kamera. Och jag har ju sagt att jag ska köpa en systemkamera när jag är här. Så jag ska nog börja leta efter en. Jag älskar ju trots allt att ta kort. Och när man går ensam såhär så är det ju riktigt roligt. Inte lika roligt med en digitalkamera dock. Men här är lite bilder från dagen.
Och så önskar jag att jag hade Photoshop på datorn.










(specialeffekt på kameran)







20 okt - Minimax

Allmänt  /  1  Kommentarer
Fick mail från cirkusen:



Så himla söta är dom, saknar det! Och jag är helt 100% säker på att dom skulle älska hopp-borgen jag har utanför mitt rum...

Nu har jag fått för mig att jag ska hinna in till central park. Känner mig sjukt löjlig som kommer åka in själv. Men jag antar att om jag vill åka idag så måste jag åka själv. Jag är självständig! Haha
Ska bara byta om sen drar jag. Så det blir nog ett inlägg ikväll (inatt för er) med lite bilder från cental park. Om jag tar mig in. Jag får leka riktig turist och ta massa bilder :)

19 okt - unintended choice

Allmänt  /  5  Kommentarer
Så första dagen med barnen själv.... Och det gick... Förvånansvärt bra! 
Jag har fått massa kramar och pussar. Och mestadels glada miner.
L vaknade och ville ha mamma, men efter ett tag var det bättre. Z vägrade göra som jag sa, så vi bråkade lite. Får panik på att barnen vill ha godis till frukost typ. Och om dom inte får det så försöker dom ta det själva. Har massa sånna småexempel som gör mig galen.
Och dom stora bråken är när Z inte delar med sig av hennes grejer till L, när L råkar vara ivägen, eller råkar stöta till Z... Z har inga hämningar och kan lätt slå till L med en leksak eller putta ner henne från soffan. 
Det är inte okej.

Annars så går det bra. Lite ensamt nu när C har åkt... Imorgon kommer Min VP syster och ska leka med barnen på eftermiddagen. Så jag ska få vara ledig. Tänkte ta mig in till Central Park. Har ju inte varit där ännu. Antagligen blir det väl att jag får åka ensam... Men det kan väl vara Okej antar jag.
Jag har lite grejer jag vill shoppa med, som typ träningskor och sådär. Och tjocka tröjor. Har inga med mig inser jag nu!
Meeen jag råkade bränna lite pengar idag när jag bokade biljetter till MUSE på SÖNDAG!!!!!
Så hata mig, älska mig. Men jag ska se MUSE på söndag!!! Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är! Och på söndag var det precis ett år sen jag stod i mitten allra längst fram i Stockholm och såg dom. Det kommer bli fett. Jag har dock sittplats denna gången. Men jag har ju redan stått längst fram två gånger.

Men nu ska jag varva ner lite och sova. Upp imorgon kl 05.30....

London 11 sept 2010


Stockholm 24 okt 2009

17 okt - Weekend in NY

Allmänt  /  3  Kommentarer
Igår var vi ute och hade det verkligen jättekul!
Tack Tinde, Linnea och Theresia! 

Idag har jag varit och shoppat på manhattan med några tjejer och en kille. Hade verkligen skittrevligt. Jag har pratat mycket med den ena tjejen, Nathalie har jag pratat med massor och har sett fram emot att träffa henne.
Och fasen vad kul jag hade det med dom. Hoppas dom hade lika kul med mig :) Haha
Vi gick runt och kollade lite på manhattan, jag köpte ett par byxor på american eagle outfitters. Skitsnygga fast dom kostade 59 dollar. Men sen när jag kommer till kassan och betalar så sägen hon 32 dollar... Och jag betalar och ser glad ut. Hon gjorde verkligen fel... Fick lite dåligt samvete, men jag sparade ändå 26 dollar. Sjukt.
Sen var vi förbi svenska kyrkan, råkade köpa en marabou chokladkaka....
Jag ser verkligen fram emot när jag får träffa dom här tjejerna igen. 
Nu ska vi ha hejdå party för C. 

Om alla helger är såhär bra så kan jag vänja mig! Verkligen.

Jag och Theresia ute i fredags.



Dom har gjort skridskobana vid rockefeller center


Trevliga gänget!


:)


Svenska kyrkan


Och slutligen byxorna.


Men efter idag mår jag 1000 gånger bättre. Det känns så skönt! Så tack alla för helgen :)
+ att dom här tjejerna gillar att åka skidor. Det kanske blir en skidresa trots allt?


16 okt - Have you slept well?

Allmänt  /  5  Kommentarer
Godmorgon världen! Efter en god natt sömn så är jag pigg och glad. Jag smnade till regnet som smattrade lite på mitt fönster i taket och alla sirener från polisbilar, brandbilar, ambulanser som går på var och varannan minut.
Min säng är gudomlig.

Idag så är jag ledig, så himla skönt!
Tinde och hennes kompis Linnea ska ta med mig ut på äventyr ikväll. Det ska bli kul! 
Jag är lite nervös dock, men det ska nog gå bra. Är lite irriterad för jag vet inte vad jag ska ha på mig... Jag hade massa övervikt när jag åkte och nu känns det som jag inte har något att ha på mig ändå. Men det ska nog gå och lösa en annan dag.

Nehe frukost kanske?



15 okt - I want to thank you

Allmänt  /  6  Kommentarer
Tack alla! Alla fina mail och kommentarer. Det betyder massor och hjälper förvånansvärt bra! Tack. 
Idag mår jag mycket bättre...
Mamman var hemma idag så jag kunde sova ut och prata lite med henne. Så nu känns det bättre. Det är fortfarande en krånglig situation jag är i. Och det är inte alltid perfekt. Men det kunde nog varit värre... Det var bara att igår efter jag hade jobbat i 15  timmar så mådde jag inte så bra. Och allt var fel! Allt! (jag får egentligen inte jobba 15 timmar jag vet. Men mamman är på jobbet, vad ska jag göra? man kan ju inte lämna barnen)
Och det ska blir bättre. Pappan är ju inte hemma och så.
Men som sagt det känns bättre. Och det är självklart jag ska det ge det tid och en chans. Jag ger inte upp så lätt. Jag får fokusera på det positiva istället.
Som tex idag så var jag själv med L utan att hon höll på att drunkna i hennes tårar!
Mamman skulle hämta Z på skolan och L sov. Så hon lämnade mig själv med henne. C jobbade inte alls idag för att det skulle bli lättare. Och När L vaknade blev hon förståss jätteledsen och frågade efter mamma. Usch så ledsen blir hon... Men hur som helst så lät hon mig iaf trösta henne lite. Och jag fick henne att sluta gråta genom att låta henne titta på hennes favorit tv program. Då lugnade hon ner sig och efter det så gjorde jag mig riktigt fånig och fick henne att skratta. Sen var det full fart. Och vi lekte ett tag tills dom andra kom hem. Och då blev hon mammig igen. Men babysteps, babysteps! och efter det så har jag iof inte jobbat så mycket. Men det har inte alls varit så farligt som innan. 
Så håll tummarna nu att det börjar släppa! 
Det lättade mig otroligt mycket att jag klarade det och fick mig att må bättre.

Och nu har min LCC varit här och hon verkar trevlig. Men tydligen så har jag glömt ett papper hemma. Något brev som man ska ha för att kunna få sitt social secerity number... Hade ingen aning om vad detta var. Kände inte alls igen det när hon förklarade var det var. Och dessutom ringde jag CC innan jag åkte och kollade så jag hade med mig allt. Men tydligen inte. Jag ska ringa Boston och be om ett nytt. Så det går att lösa, det kommer bara ta lite längre tid.

Äntligen lite bilder!
Utsikt från en Park precis i närheten.



Det här är några ihop klippta bilder från ett bakeri här i Hoboken som är jättekänt. Min familj har alltid gått dit massor. Det ligger på samma gata som dom bor. Men sen för något år sen (vet inte när) så var Carlos (bakeriet) Med på tv. För deras goda kakor och fina tårtor. Så nu åker alla dit! Första dagen jag kom så var det kö i minst 50 meter utanför butiken. Och alltid på helgerna är det jättelång kö! Hela dagarna. Folk står alltså i timmar för att äta dessa kakor... Dom var goda. Men inte så goda.
Men fina tårtor hade dom!



14 okt - Förlåt

Allmänt  /  10  Kommentarer
Jag är sjukt besviken.

Allt är upp och ner. 
Jag har massa fina mail och kommentarer jag vill svara på. Men Jag orkar inte just nu. Jag har inte haft en ledig dag sen jag kom. Igår jobbade jag 14 timmar och idag jobbade jag 15 och en halv timma. Det är inte okej. Jag fick inte ens en ursäkt.
Usch, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är så svårt.
Jag uppskattar verkligen allas mail och så. Men jag orkar inte svara just nu. Men imorgon ska jag vara ledig lite mer... förhoppningsvis. Så skype, mail, vad som. För jag känner mig sjukt ensam just nu.

Det är så mycket som är fel, men det är klart jag har mina bra stunder också. När barnen är glada och snälla. Och jag och den nuvarande au pairen har det kul ihop. Men måndag är hennes sista dag och då kommer jag vara själv. Och den minsta har verkligen problem med det. Så fort jag är ensam med henne så börjar hon störtgråta. För hon förstår att jag ska ta över och hon tror att alla ska lämna henne. Och det är hemskt, hemskt! För det första är det hemskt jobbigt att inte kunna göra något eller att trösta henne. För hon tror verkligen att dom har lämnat henne. Och för det andra så är det hemskt att se henne så ledsen. Hennes hjärta blir krossat varje gång... Så nu är hon på helspänn hela tiden. Den nuvarande au pairen kan inte ens gå på toaletten utan att hon börjar gråta.

Så faaaaasen, just nu. Mår jag inte bra.
Men jag får helt enkelt ta mig igenom det... Eller något.

13 okt - Hårt

Allmänt  /  6  Kommentarer
Idag var det svårt. Sjukt svårt. 

Nu ska jag krypa ner i min säng och bara vilja försvinna. För att gå upp kl 05.30 och se ifall det går lika dåligt då med.

12 okt - Second choise

Allmänt  /  6  Kommentarer
Nu sitter jag ny duschad och fresh här igen.
Första dagen med barnen och deras nuvarande au pair avklarad. Det gick ganska bra. Har inget jag vill klaga på direkt. Dom har skött sig bra, lite tjurighet då och då. Men inget världsproblem.
Jag började dock kl 6, inte så kul. Men imorgon blir det senare. 
Den här veckan blir jag verkligen andra valet med, för först kommer alltid mamma och sen kommer förståss deras nuvarande au pair och sist jag. Det är liksom inte ens andra val utan tredje val. Och ibland är det svårt. För jag räknas knappt. Men jag antar det blir bättre när hon har åkt och dom bara har mig och välja på... Usch vad hemskt det lät. Men ni kanske förstår?

Jag har dessutom hunnit skypa med Mamma och Nils. Tror till och med Per syndes i bakgrunden. Det var skönt att prata lite med dom även om det inte var så länge.

Nu på eftermiddagen så hoppade vi i hoppborgen som dom har här hemma. JA JAG VET. Det är en riktig hoppborg. Men rutschkana och allt! Jätterolig. Men det är väldigt svårt att ha två barn i den. Speciellt en som är hyperduperaktiv och en som är så liten så hon knappt kan stå. Så det slutade förståss i tårar. Men dom sa förlåt till varandra och sådär.
Vi har också lekt skola idag igen. 
Ohh jag önskar att jag kom ihåg alla roliga saker Z säger. För jag och C (nuvarnade au pairen) har legat på golvet och vridit oss av skratt ibland. Typ iaf... Hon säger massa bra saker. 
Och båda tjejerna är väldigt smarta. Tänker och är hjälpsamma, för det mesta...

Igår höll jag på och dö av åsk och blixovädret. Det blixtrade och åskade i timmar... Och jag vet inte, men ni som verkligen känner mig vet hur rädd jag blir. Och det här var det värsta jag varit med om. Det höll på i timmar. Och man hann inte ens räkna till ett innan åskan kom efter blixten. Och det haglade golfbollar... Fy sjutton. Jag har dessutom ett High ceiling med fönster högst upp så man såg allt.
hur som helst blev jag så rädd så jag bestämde mig för att öppna ett litet mamma paket. Det som det stog "När du vill känna att jag tänker på dig" Och det behövde jag verkligen. Tack mamma!

Nu ligger väl alla ni och sover antar jag. Och jag ska fixa och kolla lite på vad man kan göra i NY och sådär.



Just det! Ni är dåliga på att kommentera, det är ändå så pass många som läser min blogg. Så mer av det tack :) Något speciellt ni vill veta förresten?

Thunderstorm över NYC

Allmänt  /  3  Kommentarer
Eller så är det på andra hållet... Jag vet inte men Usch. Jag gillar verkligen inte när det åskar och blixtrar så nära och så mycket! Det är ju iof rätt fint med blixten på håll men när man tänker på vad den kan göra så är det rätt läskigt.
Just nu så lyser blixten upp mitt rum var och varannan sekund. (och jag skojar inte! Det är galet mycket.) Usch....

Jag tänkte bara lägga upp "veckans Pao ord" 
som ni kanske, eller kanske inte kommer ihåg så fick jag massa, massa små lappar som Pauline hade gjort för hand. Ca 50 stycken lappar med fina små ord på. Och jag har inte kollat på någon i förväg. Idag öppnade jag den första. Och jag tänkte dela med mig.



Haha! Tack Pao :)

Fy fasen för det här vädret... Det är jätteläskigt!
såhär ser det bergis ut över oss just nu...




11 okt - Everything but the...

Allmänt  /  5  Kommentarer
Jag har precis kommit hem från NY och jag tog mig hem själv! Eller nästan... Min värdmamma förklarade vart tåget skulle stå och visade hur kartan funkade på min iPhone. Sen gick jag med näsan i telefonen hela vägen hem. Men jag kom hem iaf! Nästan själv. 

Vi har varit i stan och lekt på en lekplats. Det var massa folk där. Men barnen älskade det. När jag sprang runt och lekte att jag var ett monster med Z så var det flera barn som frågade om jag ville leka med dom istället. Haha vad säger man då? Men det var kul. Det var också första gången den lilla vände sig till mig och sa "Up" istället för sin mamma. Det gjorde mig glad. För hon är vääääldigt mammig (som jag sagt innan)
Vi mötte upp Z kompis i parken för Z skulle ha en playdate med henne. Så det var därför jag fick åka hem själv, för jag behövde inte hänga med hem till Zs kompis. Och ytterligare en gång när jag åkte hem från stan så var jag glad att jag har Z och L som värdbarn... Jag ska verkligen inte klaga!

Idag på morgonen gav jag barnen presenterna. Och dom älskade dom! Så tack alla ni som höll tummarna att det skulle gå bra. Pippi fick till och med hänga med in till stan. Och mamman tackade mig ytterligare en gång när vi var inne i NY. 

Annars har det gått bra idag. Barnen var tjuriga på morgonen dock... Det är alltid likte kallabalik unger måltiderna och morgonen hemma hos dom här. Men det funkar. Hemma skulle det aldrig vara så, men så är det här. Jag får vänja mig... Min mamma skulle liksom aldrig låta mig hoppa runt i kuddrummet med en glassstrut. 

Imorgon börjar allvaret. Hoppas hoppas hoppas det går bra!

Jag råkade gå förbi en B&J affär på vägen hem, detta är resultatet:



Jag kommer väl sluta som den här polisen
(han hade en lektion för oss på skolan, sjukt rolig var han!)


A journey of a thousand miles must begin with a single step.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Sitter och laddar upp bilder på facebook. När jag kollar på vissa bilder kan jag knappt tro att jag var där... Var där, ÄR där!

Idag har familjen visat mig runt i Hoboken. Det är faktiskt väldigt fint här, det är som en storstad fast ändå en liten stad. Sjukt många fina hus, en gata där alla affärer ligger på (nästan) men det är väldigt stort. Och vissa gator har lite utomlandskänsla (nehe jag är utomlands) men det är väldigt mysigt. Och husen är väldigt fina. Jag ska ta lite kort någon dag.

Det har gått bra idag. Jag försöker så gott jag kan. Men det stör mig att barnen är rätt bortskämda här. Jag tycker inte att det är okej om deras mamma frågar något och dom bara ignorerar det. Om en vuxen ber om ett svar så tyckerj ag dom ska svara, men det gör dom inte. Och när mamman väl säger till dom så sitter dom och skriker. Inte vanligt gråtskrik utan i ultraljud! Fy sjutton... Men dom är väldigt söta också. När jag var på lekplatsen och lekte med dom så träffade vi lite kompisar till Z och när vi gick där ifrån så visste jag att det kunde vara mycket mycket värre!

Jag tycker det är synd att min engelska spricker så ofta, för mamman är väldigt trevlig och gillar att prata. Och jag har så mycket jag vill säga, men det kommer liksom inte ut. Så jag skulle så gärna velat ha lite bättre engelska så jag hade kunnat föra en bättre konversation.

Jag har också nämnt mina presenter för mamman, så imorgon ska jag nog ge dom till barnen. Snälla håll tummarna för att dom kommer att gilla dom! Och att dom inte kommer att bråka för dom inte fick samma saker...

Men annars är det bra, lite ensamt såhär i början. Men jag hoppas det kommer bli bättre...
Jag vill liksom komma igång nu, men imorgon är det en till helgdag och vi ska åka in till NY (det gör ju inget iof) Men jag längtar lite tills vi kommer igång och jag hinner vara lite med den nuvarande au pairen (hon är ledig nu) så jag kan fråga om massa saker och få en bild om hur det kommer att bli. Och jag kanske till och med kan få en hum om hur mitt schema kommer att bli.

För övrigt så fick jag en lady gaga inspirerad hår frisyr vid frukosten idag. Tjejerna går bananas över Lady Gaga. Dom älskar henne. Har Lady Gaga danser och allt.
Och jag har lekt skola idag med, Z var lärare och hon säger så sjukt många söta saker. Inte bara när vi leker utan hela tiden. Och när jag pratade under "skoltiden" så kollar hon på mig och säger "Zip it, Lock it and put it in your pocket" iskallt. Haha så söt är hon.

Lady Gaga frisyren enligt Z


Utsikten från en av alla parker i Hoboken, inte helt fel.



10 okt - Forgetting

Allmänt  /  3  Kommentarer
Godmorgon världen! 
Idag var mitt gamla jag tillbaka och jag vaknade inte förrens kl 9.
Idag ska det hända massa saker och jag har mycket att lära. 
Och dessutom har jag typ 100 mail jag måste svara på. Får försöka hinna göra det ikväll... Nu i början hinner man inte så mycket som man skulle vilja. 
Nu hör jag barnen där nere, så då är dom uppe iaf. En snabb dusch och sen kastar jag mig in i leken igen. 
Hoppas alla har vaknat på rätt sida idag.




Det är dessutom massa småsaker som jag glömmer berätta om typ att vi hade en av NY bästa guider på touren. Glömt berätta om touren. Att det är sommarvärme här nu. Massa! Men det kommer väl....

9 okt - catch up!

Allmänt  /  3  Kommentarer
Nu vet jag att många undrar hur det har gått. Och det kan jag äntligen berätta för er nu!

Jag sitter i min säng har i Hoboken just nu, jag vet, jag vet! Jag är hemma en lördagkväll och gör absolut ingenting. Men det är trots allt min första helg i Hoboken och jag är skittrött efter min dag!

Så... Igår kl 9 så åkte jag från skolan för att träffa min värdfamilj (förutom pappan, han är i kina och jobbar). Det var faktiskt lite tråkigt att säga hejdå till alla svenska tjejer, allihopa är så sköna. Jag får åka och hälsa på dom. Och dom får hälsa på mig!
Så efter min bussresa i drygt två timmar så kom jag fram till bussstationen i NJ. Vi var tidiga så ingen var där ännu. Och medans vi väntar så dyker det upp värdfamilj efter värdfamilj. Men min syns inte till. Och tro mig, det hjälpte inte mot min nervositet! Ni som känner mig vet hur jag blir :P Så tillslut hade alla tyskar åkt iväg med sina familjer och jag stog där själv, lagom tradigt. Men tillslut kom dom! Och det gick förvånadsvärt bra. 
Vi åkte till Hoboken och åt på en Thairestaurang som Z valde att hon ville visa mig. Sen åkte vi hem. Och väl framme lekte jag med Z i flera timmar. Vi hann inte göra något som vi egentligen skulle. Och det gick förvånadsvärt bra! Z verkar gilla mig. Hon kallade mig fel namn (den nuvarande au pairens namn) flera gånger. Men jag tyckte inte att det gjorde något för att vi hade roligt ändå. Den lilla (L) var det svårare med. Hon är jättemammig! Verkligen. Och gråter väldigt mycket. Men jag vet inte om hon jämt är sån eller om det är nu när hon just varit sjuk.. Hon har tydligen varit jättedålig, stackarn. Dagen slutade med att jag fick kolla på Hello Kitty film med familjen och sen gick jag och lade mig.

Idag så vaknade jag tidigt som vanligt (inte likt mig!! men nu efter jetlagen så har det varit så.. antar att det inte gör något) Och jag låg och drog mig lite. Pillade med min nya iPhone (jag fattar den...nästan...)
Sen fick jag ett sms om att L och VM (värdmamma) gjorde frukost om jag ville ha. Så jag tänkte... Varför inte. Och gick ner och fick en omellet typ och vegitarisk korv. Helt okej... Väldigt amerikanskt. Men guess what! Jag är i usa.
Efter dröm starten igår så hoppades jag på att det skulle bli lika bra idag. Men Njeeaa. Z vaknade nog lite på fel sida för hon bråkade hela morgonen... Men vid kl 11 tiden typ så hade vi bestämt vad vi skulle göra idag. Jo vi skulle åka till sesame place! Barnen älskar vara där. Så in i bilen, Z utklädd till nyckelpiga så åkte vi mot Pennsylvania typ en timmes bilfärd. Och efter den bilfärden förstår jag varför inte mamman brukar köra bil. Jag hade en nära döden upplevelse skulle man kunna säga. Men den är lungt. Det hände bara en gång och hon sa förlåt jättemånga gånger. Men när vi väl var där så var Z på bättre humör och vi hade en riktig Amerikansk dag. Jag hade faktiskt kul. Jag fick träffa Elmo, Zoe och Cookie monster. Och Z var med mig hela tiden, håll handen och myste. Väl på väg hem så somnade båda och jag och VM satt och pratade.
och nu väl hemma så varmde vi lite mat och skypade med VP (värdpappa) och sen ville jag gå upp till mig.
Och nu sitter jag här och kollar på sex and the city 2. Kommer somna vilken sekund som helst.

Barnen gnäller mycket, gråter mycket och bråkar. Den äldre gör något och den lilla ska göra efter. Den äldre leker med något men vägrar att dela med sig. Hon lekte med en ballong innan och L kom springande efter den och fick tag på den, då nöp Z henne jättehårt. Vad ska man göra då? Mamman var ju bara en bit bort. Jag vet liksom inte hur man ska gå tillväga.
Jag får tunghäfta när jag ska prata engelska. Jag säger fel, stammar, hittar inte orden och gör fel hela tiden! Speciellt när vuxna är i närheten.
Jag förstår det mesta av vad alla säger, men ibland är det svårt.
Anledningen för att jag alltid kommer att gå med barnen överallt är för att L är jätteåksjuk. Dom måste alltid åka med bilen någonstans när hon ska sova annars går det inte. Det är inte så kul med kräks i bilen varje gång man ska någonstans. 
Mamman är jättetrevlig och man kan fråga vad som helst. Hon pratar på och vill att jag ska göra på mitt sätt och sådär. Hon är verkligen jättebra. Men hon kallar sig själv lite snobbig och sådär. Så man vill verkligen inte göra fel. Men hon är sjukt bra hittils, jag har tur.

Imorgon ska familjen visa mig runt i hoboken, visa hur jag tar mig runt och sådär. 

Bilder från NYC tour:



Glada svenska flickor.


New York, vackra New York.


Statue of liberty.


Uppe på Top of the rock.
Central park


Empire state building




Lisa, Jag, Emilia, Michaela, Amanda.


M&M!


Times square







Och från idag, Cookie monsters footprints.




New York these streets will make you feel brand new.

Allmänt  /  9  Kommentarer
New york var sa haftigt! Jag kan inte beskriva det. Vi hadfe varldens basta guide med.
Inget annat an bilder kan beskriva hur fint det var. Det kommer till helgen. Jag lovar!

Imorgon blir det vardfamiljen. Jag ar sa nervos sa jag vet inte vart jag ska ta vagen. Jag pallar det knappt...
Jag ar jatteradd att dom inte kommer gilla mig. Att det kommer vara konstigt och att jag inte kommer klara engelskan.
Och framfor allt ar jag radd att jag inte kommer att ha nagon, nagon att vanda sig till... Ja, Nagon!
Fasen... Tank om dom inte gillar mig.
Jag ska iaf skypa med robin nagon gang i helgen, kan vara skont. Sa sag till om ni kan skypa for jag behover lite karlek fran andra sidan!

Nej, nu ska jag packa alla mina grejer. Sen forsoka sova.

godnatt!


7 okt - New York, New York

Allmänt  /  2  Kommentarer
Godmorgon varlden!
Idag ar jag uppe tidigt igen... Jag kan inte sova pa morgonen. Det ar trist.
Idag ska vi pa New York city tour! Pepp! Det ska bli fint vader med. Inte helt fel.

Igar serverade dom jatteacklig mat har... Det var battre i tisadgs. Sa nu sitter jag har jattehungrig och vantar pa frukosten. Bast att jag gar och klar pa mig da!

Ha det sa bra ni dar hemma!

6 okt - ordbajs

Allmänt  /  2  Kommentarer

Fy fasen, att ga in pa internet har ar fasen ett tre timmars projekt! Inte kul...
Forut sa funkade det pa min dator, men nej. Nu vill det inte.

Idag har vi haft lite olika lektioner om child safty och gjort lite projekt i grupper. Det funkar, alltsa det hade ju sjalvklart kunnat vara roligare. Men skit samma, vi har typ bara en lektion kvar nu anda.
Nu ikvall var det en polis har och pratade om hur man ska halla sig "safe" har i USA. Typ att man inte ska hanga med folk man inte kanner hem (for det brukar man ju gora..?) eller att typ vad som an hander ska man vanta pa en polis. Han var sjukt duktig och skojade massa. Det var faktiskt riktigt kul. (jag ska lagga upp en bild pa honom i helgen, en riktig dounutpolis!)
Nu sitter alla har i datasalen och forsoker facebooka, men det funkar fan inte.  
Imorgon blir det New York tour! Det ska bli sjukt kul :D jag ska forsoka lagga allt pa minnet sa jag kan hitta runt lite sen. Eller iaf sa jag kan kanna igen mig. Men vi alla vet val hur det kommer ga :P Jag ska iaf forsoka!

Sen pa fredag sa blir det vardfamiljen! Jag langtar, men ar sjukt nervos med. Jag fick ett langt mail av vardmamman som typ berattade att Den aldsta flickan inte ville att den nuvarande au pairen skulle sluta och att hon typ inte kunde sova pa natterna. Men hon hade anda velat ta ledigt fran skolan for att vara med och hamta mig pa buss-stationen. Sa vi far se hur det gar. Mamman sger att det finns en stor chansa att hon ar lite elak i borjan men att det ar sa 4 aringar ar... Men nar jag ar framme och har tid sa ska jag slanga upp lite bilder och svara pa alla mail ordentligt.

Jag har fatt sa mpnga fina mail av er, Tack! Det behovs verkligen och jag blir verkligen glad. Nagra fa ord gor sa man blir lite mer saker och kanner at man klarar detta. Sa tack! Jag ska svara sa fort det funkar.

Och just det! Har pa omradet gar det typ runt massa hjortar eller radjur eller vad det ar. Och jag har sett massa tvattbjornar! Skitsota var dom, men jag ar fasen radd for dom.


5 okt - St John's university

Allmänt  /  3  Kommentarer
Nu har vi äntligen haft färdigt lektionerna för idag. Men det är faktiskt okej att gå i skolan, alla svenska tjejer är jättehärliga. Det är så sjukt synd att ingen av dom ska bo nära mig dock... Men jag har sagt till dom att dom får komma och använda mitt gästrum :)
Lektionerna idag har typ handlat om "never shake a baby" Och typ sjukdomar och att man ska tvätta händerna typ. Våran lärare är rätt rolig, men sjukt trött. hon hade tydligen varit uppe sen kl 4.
Nu ikväll har vi haft sing a long med alla länderna. Sverige var förståss bäst med våra små grodor och den traditionella raketen efteråt. 
Bland alla au pairer som är här så är det flest tyskar (alltid), tre killar, det är faktiskt människor från alla världsdelar också! Det är en finsk tjej som förstår och kan prata lite svenska, visste ni att finnar läser svenska i skolan? 
Men alla är trevliga och jag har kul. Även att det är långa dagar. 

Jag har öppnat presenterna från familjen med! Det var helt okej faktiskt. Snällt att dom bryr sig :) Jag ska ta kort på det nu. Men jag kommer nog inte lägga upp bilderna förrens till helgen. Då jag är "hemma". Nu hinner jag inte, eller orkar. Det är inte alla som kommer in på nätet så jag ska låna ut min dator till Emma nu, så hon får berätta att hon lever också.

Jag längtar tills jag får komma till familjen nu alltså, så man kan börja känna sig hemma stadd. Så jag kan börja skypa (ni ska fortfarande lägga till mig!), blogga med bilder, packa upp, börja lära sig saker och komma in i det amerikanska. Men jag är ju förståss nervös inför mötet inför familjen med. No shit.

Men förlåt för att jag inte bloggar med bilder. Men det får ni ta nu tills jag har kommit "hem". 

Och jag har fortfarande inte fattat att jag är i USA. Det märks liksom inte... Jag är nog för jävla trög alltså.


4 okt - USA!

Allmänt  /  5  Kommentarer
Nu ligger jag i min säng på skolan vi ska gå i tills på fredag. Skolan är fin utanpå... Men fy sjutton som den ser ut inuti. 
Resan har gått bra, inget bagage har kommit bort! Mitt flyg från gbg gick kl 09.15, där träffade jag även 7 andra svenska tjejer och vi har hållit ihop hela resan. Vi mellanlandade i Tyskland och åkte sen direkt vidare på det 8,5 timmars långa flyget till USA. Sen fick vi åka buss i över tre timmar för att komma ut hit till skolan. 
Och här ligger jag nu. Man är indelade i hur man bor sen i USA (dom som bor nära varandra, tex alla som bor i Boston bor i samma rum) Men jag har hela rummet för mig själv än så länge. 

Så skolan börjar imorgon kl 8 och man håller verkligen på hela dagarna. Så jag kan bara tänka mig hur trött man kommer vara efter denna veckan.

Jag har fått två paket från min värdfamilj! Hit skickade till skolan, så himla snällt av dom! Jag har faktiskt inte öppnat dom ännu. Jag är för trött. Men jag ska göra det imorgon och då kan jag ta en bild och visa vad det var.

Jag skulle kunna berätta massa om hur jag fick köpa en låda till mitt bagage (övervikten) Och checka in den. Och den lilla tanten jag fick sitta jämte på första planet. Och om turbulensen. Om filmerna jag såg. Att jag inte har sovit något på hela resan. Att det nog är smart att fixa sig något att äta innan man sätter sig på bussen ut till skolan osv. Men jag orkar inte det just nu. 
Jag har varit uppe sen kl 5! Och har inte kunnat sova något på flyget. Jag håller på och dööööö.

Men en sak är säker. Jag fattar inte att jag är här nu. Det är helt otroligt.
På bussen från flygplatsen hit så hade jag blandade känslor dock. Just nu är jag jättetrött och det bidrar nog rätt mycket till att man inte kan njuta riktigt. Jag hoppas bara att det blir bättre! 

Nu blev det massa prat. Men det är så det blir!
Och ingen bild heller. Jag får ta igen det en annan gång. Godnatt!

Heart

Allmänt  /  3  Kommentarer
Jag har nu haft min sista kväll med hela familjen. Och aj vad ont det gör.
Hela kvällen har tårarna legat på lur. Jag kommer sakna dom! Jag kommer sakna min lilla mamma och min älskade lillebror så mycket. Och Robin... Helt sjukt.
Men det är klart att det är okej att vara ledsen. Jag önskar bara att jag kunde säga något, så att det känns bra.
Jag ska iväg på mitt livs äventyr! Men här sitter jag med tårar på min kind. 
Ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle känna såhär, för jag har sett fram emot det så mycket! Och jag har bott själv sen jag var 16 och blablabla. Men mamma och mina bröder,  min låtsaspappa, låtsasmamma.... Jaa kanske till och med pappa har ändå varit här för mig. Det kommer bli svårt att kramas hejdå. Och jag känner mig alltid så dum när jag gråter. Men det är okej. För jag kommer att sakna dom. Utan tvekan.
Och jag är ju inte själv om det här. Dom kommer ju sakna mig med. Så fort jag har kollat på Nils idag så har det synts att han har varit ledsen... Jag vill inte att han ska vara ledsen! Fasen.

Så tacka uppfinnaren av internet för sjutton! För jag kommer behöva mail och skype-samtal för det här!

Mamma har skickat med mig typ 6 olika små paket som det står typ "när du saknar mig" och "när du får det jobbigt" på och så. Som jag ska öppna när det behövs. Så himla fint! Jag ska visa en bild på dom när jag är i Usa. Och jag kände att jag ville ge något litet till dom här hemma med. (betoning på litet)



Till Nils som jag tror behöver det här mest. (han är så ledsen)
Och jag fick både kort på honom och en jättefin teckning som han hade målat! Ni ska få se när jag är framme.









och några timmar senare....

Allmänt  /  7  Kommentarer


Fick jag äntligen ihop väskan! Faaast 5 kg övervikt. Jag antar att jag får leva med det.
Det är ganska skönt att ha packningen gjord, får se ifall jag kommer på något mer jag ska ta med mig...

Birds flying high, you know how I feel.

Allmänt  /  2  Kommentarer
1 oktober 2010. 
Det innebär att jag har 2 dagar, 21 timmar och 55 minuter tills mitt plan lyfter.
Det är inte så jäkla mycket allså...
Jag hade faktiskt försökt att packa färdigt idag. Vi får se hur det går. Och väskan packade inte sig självt inatt! Jag som höll tummarna för det.

Så idag ska jag
1. Packa färdigt
2. Hjälpa min lillebror rensa ut hans garderob.
3. Kolla över min packning och noja mig över vad jag har glömt.
4. Nils ska ta med mig på bio. (det har han väntat på länge nu!)

Min sista helg i Sverige kommer alltså inte bli så extrem. Men det är min sista helg i Sverige....