18 okt - When I leave this city I'll leave no regrets. Leave something to remember, so they won't forget. I was here... I lived, I loved. I was here... I did everything that I wanted and it was more than I thought it would be.

Allmänt  /  5  Kommentarer
I Sverige.

Så sanningen är att jag redan är hemma. Och har varit hemma sen i fredags.

HAH! Det trodde ni inte va? 

Jag landade i fredags kl 11 på landvetter, Simon ingelsen hämtade upp mig och var en av de få i Sverige som visste att jag kom hem tidigare. (Arne och Nathalie visste med) 
Alla i USA visste förståss med att jag skulle åka hem en vecka tidigare än vad jag sa. 
Det har varit bestämt hur länge som helst att jag ville åka hem och överraska så många jag kunde. Jag struntar väl ifall det står massa folk och tar emot mig på flygplatsen? Det är 100 gånger bättre att överraska! 
Så min kära vän Simon visste och har kunnat hålla det som en hemlighet väldigt länge. Braaa gjort!
Han hämtade min bil i värnamo och sen hämtade upp mig på flygplatsen. Därefter gav vi oss av till Chalmers för att överraska Robin min bror och Fanny. Båda blev väldigt överraskade och det var riktigt kul! Jag var väldigt trött dock och åkte efter det hem och sov i robins säng i ca 3 timmar.
Efter det kom robin hem och lagade mat. Gottgottgott! 
vi gick till ett ställe där dom brukar umgås och där skulle vi möta martin och Ludwig som inte hade en aning om att jag skulle komma. KUUUUL! Jag visste att Ludwig skulle bli sjukt överraskad eftersom han hade tagit ledigt från jobbet och allt och skulle hämta mig den 21 okt. trodde han.
Och oj  vad överraskad han blev! Jag har film på det och planerar att lägga ut det någon dag så ni får se.
Sen hade vi en kväll som hette duga i Göteborg. Det var kul att träffa alla igen, trots att vi inte setts på så länge så var allt som vanligt. Vårat lilla fina måndagshängsgäng. 
Fredagen-lördags natten hade jag svårt att sova... Somnade först, men vaknade sen och låg vaken i någon timma. Skitjobbigt när man hör alla snarka. 
Sen åkte vi till Värnamo på lördagsmorgonen. Ludwig fick förståss köra, jag var som en sovande-vaken zombie...
Åkte till Pappas affär och bara gick in. Han förstod inte att det var jag, samma sak med min faster. Mina småkusiner var där med och blev rejält överraskade! 
Sen åkte jag hem till min låtsasmamma och bara gick in i hennes kök. Hon tappade hakan! Lika så mina låtsasbröder. Som också blev riktigt förvånade. Varje gång jag träffar dom har dom typ växt en halvmeter, det är sjukt.
Sen åkte vi för att hälsa på Emily och hennes familj. Redan på parkeringen träffade jag Annika och Adan. Det var riktigt kul och tur som jag hade så var Emily hemma hos dom! Jag gick bara in innanför dörren som jag gjort tusen gånger innan. Och Emily blev så förvånad! Vi grät en liten skvätt båda två. Det bästa med att överraska Emily är att hon åker iväg inatt till Canada och ska vara iväg i två veckor. Så hon trodde att inte hon skulle få träffa mig innan det. Men Hah! inte visste hon att jag skulle komma hem innan.
Efter det åkte vi och hälsade på Johanna på hennes jobb och sen ut till Ludwigs familj som blev riktigt förvånade med. Sen bjöds det på hemmagjord plankstek, riktigt gott!
Sen gjorde vi oss igordning för att åka hem till Malins inflyttningsfest, hon visste inte heller att jag var hemma.
Sen gick vi ut på IB som det så fint kallas. Och där träffade jag ju hur många som helst som inte visste att jag var hemma. Mycket bra kväll. 
Sen somnade jag ganska gott den natten, men vaknade tidigt på morgonen och kunde inte sova. Sen somnade jag om och vaknade inte förrens kl 13.30 och hade säkert kunnat sova längre men tvingade upp mig. 
På söndagen åt jag älgstek hos Pappa och sen hängde jag och Ludde lite på Mcd innan han skulle med tåget tillbaka till göteborg. På mcd så träffade jag också några fina ansikten, bla Stan. Kuuul!
Sen åkte jag ut till Emily och Markus för att sova där. Myspys. 
Måndagen klippte jag mig. Hängde med Emily på stan (i min nya jacka, så himla kallt är det i sverige!) Sen gick jag på frisksportträning och överraskade några till. Så himla mysigt att träffa alla igen!! Verkilgen kul! 
Sen åkte jag hem för att mysa lite till med Emily. och sov där. Första natten jag sov hela natten! Men det var sjukt jobbigt att gå upp idag. Är så sjukt trött! 
Satte mig i bilen och körde till kalmar. Överraskade först Nils på Skolan. Knackade på hans klassrum och överraskade. Sen gick vi till mamma och överraskade henne och oj! Hon blev så förvånad! 
Och sen Per med. Alla överraskningar har gått sjukt bra. 
Ingen har förstått, alla har blivit förvånade och alla har tack och lov blivit glada.
Det har varit kul! 
Sen nu sitter jag här i Kalmar, precis som så många gånger innan och det är nästan som att tiden har stått still. 
Jag är så trött så trött. Så jag somnade på soffan när jag förhörde nils på hans läxor... Varför? Jetlaggad? Hur lång tid tar det tills man kommer över den? 

Så gick iaf överraskningarna. Och jag kom alltså hem en veckan innan bestämt datum. Ett under att jag har kunnat hålla det hemligt! Speciellt så länge. Kan inte ränka hur många gånger jag har suttit och skrattar för mig själv när folk har kommenterat när jag kommer hem och så. Hahah. 

Självklart, självklart så saknar jag NYC jättemycket! Och människorna i den. 
Det var så svårt, så svårt att lämna. Fick två finfina fotalbum av mina vänner, tusen tack! Har suttit och kollat på dom flera gånger, och gråtit. Jag saknar allt så mycket. Mina vänner, mitt hoboken, mina tjejer, NYC... ALLT! 
Det är konstigt att vara tillbaka. Men ändå inte, allt är som vanligt men ändå inte. Men sen när allt känns som vanligt så känns det konstigt för att det är som vanligt. Är det någon som förstår?
Det är hur som helst väldigt förvirrande! 

Och nu då? 
Ja det är frågan. 
Hjälp! 
Ett år i NYC. Vart ska jag ta vägen nu?














Nu över ett år sen, galet!




7 okt - Kiss every man while you still can, like a lady. And pull your self up and dance til' you drop, I'm your baby. Listen to the songs and learn to sing along, on the radio. Fire in my eyes and boys on my mind, they come and go.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Nu är det helg. Och om exakta två veckor är jag i Göteborg. 
Galet? Ja!
Två veckor. Panik, måste hinna med allt! (om jag ändå hade råd..) Hah!

Nu ska jag klä mig fint och träffa madde för att äta middag och ta mig an New York Citys uteliv. <3
Ha en bra fredag!



5 okt - Concrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do now you're in New York. These streets will make you feel brand new, big lights will inspire you. Hear it for New York, New York, New York!

Allmänt  /  5  Kommentarer

1 år. 12 månader. 365 dagar. 
Och jag klarade det! 
Det har inte alltid varit lätt men nu sitter jag här, har jobbat min sista dag igår. Sista dagen..
Hur galet är inte det? Läste mina gamla blogginlägg. När jag skulle hit, mina första dagar. Och kommer ihåg hur det kändes. 
Och nu sitter jag här. Men en blandad känsla av lycka och förtvivlan. 
Jag klarade det! Det har varit det bästa året i mitt liv. Och nu ska jag hem igen. Till landet jag älskar, men åka ifrån staden jag numera hör till. 
Innan jag åkte hit så lovade jag min mamma att jag inte skulle bli kär. Inga problem tänkte jag! 
Men inte visste jag att det skulle bli tvärt om... Jag är kär. Jag är kär i New York och nu ska jag åka här ifrån?
Förhoppningsvis ses vi igen.

Men ett år vad har jag hunnit med? 
Boston, Washington DC, Niagrafalls Canada, Long Island, Miami, Grand Canyon, Las Vegas, Hollywood, LA, Venice Beach, Montana och skidåkning, Jul i New York, Tvåbarnsmamma, Playdates, Halloween, Central Park, Massa Shoppning, MUSE konsert, Skridskoåkning, Times Sq, Massa fester, Limousiner, broadway musikal, Skratt, Tårar, Gula Taxibilar och framför allt träffat massa underbara vänner.
Kan rabbla upp mer och mer grejer jag hittat på och som vi gjort. Det har varit underbart. Kan inte låta bli att skrattgråta lite. 

Helgen var en bra helg som vanligt förståss! 
Fredags hade vi en liten middag på Vapiano. Med Malin, Sandra, Lina, Madde, en tjej som heter angelica, Peter, Patrick, Christoffer och Micke. Sjukt trevligt var det. Regnet öste ner utanför och det var nästan så jag inte ville att kvällen skulle ta slut. Dom andra drog iväg ut efter våran trevliga middag. Men jag och Lina åkte hem.
Lördagen spenderades förståss med shoppning. 
Och sen tog jag och Lina oss hem för att göra iordning oss. Hon drog till Brooklyn medans jag drog till Petrick. En trevlig festkväll på ett nytt ställe som ligger vid bryant park. Kvällen slutade med pizza och How I Met Your Mother hemma hos Petrick. Väldigt mysigt tycker jag!
Och Söndagen så tog jag och Madde en starbucks. Njöt lite av solen, fast kalla vädret. Sen kom Snadra hit och vi kollade på America History X, braaa film.
Och sen var helgen slut. 

Är jag redo för att åka hem? Är jag redo för att ta mig an Sverige? 
Jag känner mig inte redo, varför ska det ta slut när det är som bäst?

Bilder från utekvällen i lördags.

Madde, Peter, Makke i en Limousin


Jag och Patrick


Madde och jag


Jag


Jag och Madde