18 november - barnkalas!

Idag har vi varit på barnkalas! 
Emila på barnhemmet fyller 3 år idag och vi blev bjudna på kalas. Jag och Jannike fixade presenter från oss alla i stan. 
Vi var bjudna för att komma till kalaset efter lunch. Så vi åt lunch vid 13tiden som vi brukar och gick dit vid 14 snåret. Vi var rädda att vi skulle vara sena... När vi kom dit var det typ tomt på folk... Undrade om vi hade missat det. 
Men vi fick sätta oss och vänta. Fick inte hjälpa till med något... Två timmar senare satt vi fortfarande och väntade. Då hade även födelsedagsbarnet och hennes mamma som har hand om barnhemmet åkt iväg för att hämta tårta. Men sen började folk droppa in! Och mat och tårta! Så kul! Barnhemsbarnen och andra vänner och släkt. (Trots att vi fick vänta ett bra tag. Men de ljög ju inte, det var ju faktiskt efter lunch). Vi sjöng för Emilia och hon fick blåsa ljus på tårtan. Sen skar de upp små bitar som hon gick runt och gav en och en i munnen. Det är tydligen tradition här! 
Sen blev det middag och tårta! Gott och trevligt. Musik och dans blev det också. 

När vi kom tillbaka från barnhemmet hade Sofie fixat en skattjakt till mig och Fredrik! Det var också kul! 

Vår vakthund Jimmy idag på morgonen:  

Färskpressad juice när jag och Jannike pluggade tidigare idag: 



Blåser ut ljusen: 


Emilia smakar på första biten:

Matilda får tårta:

Presenterna! Hon gick runt och drack ur sin flaska hela festen sen. Verkade inte vara så många andra presenter på kalaset.  


Fredrik är glad efter skattjakten: 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback