15 jan - So I start a revolution from my bed .

Slö och slapp helg? Kanske det?

Igår myste jag med Madeleine hemma hos henne. Vi kollade på the Notebook och skrattade. Och Madde somnade inte heller! En bra och mysig kväll. Sen sov jag där... 
Idag har jag bara kommit hem. Och duschat. Ätit med värdfamiljen... Vet inte vad som händer med dagen. Vart tar den vägen? Känns som alla är lite slöa. Ingen vet vad dom vill göra. Inklusive jag. Men ändå vill jag inte bara sitta här heller. Och sjuukt kallt är det ute! 
Vi får väl se.

I torsdags så fick jag hämta Z från skolan för hon hade ont i magen. Och dom visste att jag hade varit magsjuk. Så jag fick springa och hämta henne. Men hon var okej. Lite snuvig och lite feber. Men ingenting som lite svenska pannkakor inte kunde fixa! 



och igår så var hon också lite sjuk... Så hon stannade hemma från skolan och vi mös med hitta nemo och bakade chokladbollar. 
Som z sa då "Swedish food is yummier than Hoboken food!"





Morfar! Jag ska försöka komma på ifall jag har några amerikanska fraser som vi använder som är roliga. Ska tänka på det :)

Och sist. Nothing but a Glee thang!


Nils

Jajamensan inget går upp mot svensk mat (plus mexikansk). Igår åt vi tacos. Det var sjuuukt gott.

Lycka till med resten av helgen.

KRAM!

2011-01-16 / 09:55:20
URL: http://nilshammarang.blogg.se/
Karin

Sympatisjuka barn...jajamensan. Hon upptäckte väl att det var ganska mysigt att ta det lugnt hemma, tillsammans med dig. Vi hörs senare!

kram mamma

2011-01-16 / 12:04:07
Kajsa

Mums! Svenska chokladbollar gar hem har ocksa! Alla verkar alska dem! Vi bakar alltid till varje ny familj vi bor hos.. bra satt att charma papporna :) choklad funkar alltid!

2011-01-17 / 04:50:27
Isabelle

Uppåtpuff till videon! :D

2011-01-18 / 08:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback